Miért nincs internetkapcsolatom?
A mai nap véletlen kikapcsoltam a router beállításain belül lévő 2.4ghz-es tartományt, így elment a hálózat és még csak vissza se tudtam hozni, majd reseteltem a routert és a hálózát láthatóvá vált, csatlakozni is tudtam, de internetkapcsolatom azóta sincs.
Próbálgattam beállítani manuális ip címet, de nem csak a gépemnem nincs kapcsolata, hanem a telefonomnak se.
Tud valaki erre megoldást?
Állítsd be, hogy az internet-szolgáltatódtól DHCP vegye fel az IP-t. a WAN beállításokban van asszem, de így éjfél magasságában, a 10. sör után már elég nehéz felidézni pontosan na :D
Azért nincs neted _sehol_, mert a maga a router sem csatlakozik a nethez.
A routerrel kapcsolatod simán lehet - és lesz is - internetkapcsolat nélkül is!
1-es és 3-as... mobilnetnek hívják.
2-es, köszönöm szépen a választ, megpróbálom és egészségedre XD
Nem csatlakozik a szolgáltatóhoz, először ezt kell beállítanod. Hiba volt resetelni, mindent elfelejtett a router.
Ahogy az utolsó válaszoló írta, úgy kell csinálni. Ha más szólgáltatód van, akkor annak megfelelő beállítást csinálni.
miért nem találod? nincsenek meg a píprok vagy egyáltalán nem is kaptál?
én a Tarr kft-nél vagyok és nincs jelszó és felhasználó azonosító. A Vidanetnél voltam előtte, ott sem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!