Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a lenti...

Mi a véleményetek a lenti oldalról?

Figyelt kérdés

[link]

Erről az oldalról lenne szó. Rendelt már innen valaki? Ha igen, mik a tapasztalatok? Megbízható cég? Tényleg olyan termékeket árulnak, mint amik a leírásokban szerepelnek, vagy gagyi, kínai vackokat árulnak rengeteg pénzért?

2020. okt. 31. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:

A megjelölt "akció" nagyon kamuszagú.

Mi ez, magyar "wish" ?

Ott van ilyen.

50darabos maszk 40% akció 10.000 ft?

Alzán ugyanaz 4.000

Csak a példa kedvéért

2020. okt. 31. 20:51
 2/7 A kérdező kommentje:

Én okosórákat néztem, de érdekes módon sehol máshol nem találtam meg néhány típust. Csak egy másik oldalon, ami valószínűleg ugyan ez az oldal, csak más néven. Azonos akciók, azonos dizájn...

Nagyon kamunak tűnik az egész. És véleményeket sem találtam sehol az oldalról.

2020. okt. 31. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Belinkelsz egyet, ami felkeltette az érdeklődésedet?
2020. okt. 31. 21:53
 4/7 A kérdező kommentje:

[link]

Például ez. Egyetlen cikket találtam, ahol megemlítik ezeket az órákat.

2020. okt. 31. 22:06
 5/7 anonim ***** válasza:

" Csak egy másik oldalon, ami valószínűleg ugyan ez az oldal, csak más néven. "

[link]

Mindkettő a Smart Trend Kft. oldala.

Ha nagyon vásárlási ingered támadna tőle, hívd fel előbb, vagy próbáld email-ben elérni, hogy egyáltalán bárki szóba áll-e veled.

Mert ha nem, akkor a vásárláskor is ugyanez várható.

Csak példának ránéztem hogy az OBD interface amit egy ezresért lehet az ebay-en megvenni, náluk 9990-be kerül.

A 2800 forintos repeater is 9990 náluk.

2020. okt. 31. 22:13
 6/7 A kérdező kommentje:

Jól sejtettem akkor, hogy egy és ugyanaz a tulajdonos.

Nem szeretnék megvenni egy 5 ezer forintos kínai gagyit 20 ezer feletti áron...

Ha máshol találnék róluk bármit is, nem gyanakodnék. De ez a márka sehol máshol nem kapható. Még aliexpress, banggood sem ad ki találatot rájuk.

2020. okt. 31. 22:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Azért nem találtad ilyen néven mert máshol CF18 néven szerepel ez az óra és nagyon sok helyen árulják, például az Emagon is, ráadásul olcsóbban.

[link]

[link]

2020. nov. 1. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!