Túl sok átalakító okozhat bajt?
Figyelt kérdés
Hogy érthető legyen:
Ilyen kábelről lenne szó.
Lenne egy Arduino pro micro modul, aminek usb type c bemenete van. Van egy kábel, aminek az egyik vége usb a-s, a másik vége pedig usb type-c és köztük van egy (ha jól tudom) gx12 csatlakozó. A type c végét viszont nemtudom bedugni a modulba, mert a kábel másik oldala van tekercselve, viszont nekem usb a kéne, hogy legyen, hogy be tudjam dugni a számítógépbe. Lényegében a 2 csatlakozót kéne megcserélni, de nem találok csak ilyen kábelt.
Gondolkodtam azon, hogy az usb a-s oldalra teszek egy átalakítót, ami type c-t csinálna és a másik oldalra is, ami type c -ből csinálna a-t.
Mennyire lenne sok ez a 2 átalakító a 2 oldalon?
2020. okt. 27. 19:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!