Ha egy tv képernyőjét akarod videózni akkor láthatod hogy villog, mert másodpercenként többtucatszor frissíti a képet. Ezt a szemed nem érzékeli, de egy kamera igen. Ha 60Hz-es a TV akkor az anti-flickernek is annyinak kell lennie így nem fog villódzani ha videózod.
2020. okt. 25. 09:07
2/8 anonim válasza:
A lámpa világításnál is hasznos. Ha 50hz-es a frekcenvia amiről mennek a lámpáid akkor arra. különben villogni fog a kapott kép.
2020. okt. 25. 09:33
3/8 anonim válasza:
Csak ha olyan az izzó!
Lednél nincs ilyen tudtommal, hagyományos izzónál se szoktam látni, viszont a HPS lámpáim nagyon durván produkálják.
Teszteld hogy melyik beállítás jobb neked mivel lehetnek vegyesen 50 és 60Hz-es eszközök.
2020. okt. 25. 09:51
4/8 anonim válasza:
Miután Magyarországon 50 Hz a hálózati áram frekvenciája, így 50 Hz-re érdemes állítani. Emiatt a lámpák másodpercenként 50-szer villognak, csak ezt az emberi szem nem látja, de a kamera igen. Az anti-flicker ezt a villogást szűri ki.
2020. okt. 25. 10:04
5/8 anonim válasza:
"Lednél nincs ilyen tudtommal"
ott nem a hálózat villogtatja hanem az vezérlő, így spórol az enegriával.
"hagyományos izzónál se szoktam látni"
van, hiszen 50Hz-ről működik. Azért nem látjuk, mert lomha az izzószál.
2020. okt. 25. 10:10
6/8 anonim válasza:
Ha lomha az izzószál, akkor nincs, nem? :)
Egyébként a régiek szerint 25 W-os izzó még tudta kerregtetni a fotocella+hangfrekvenciás erősítő+ hangszóró kombót.
2020. okt. 25. 11:34
7/8 anonim válasza:
úgy értettem hogy lomha (csak lomha voltam kifejteni :D) hogy amikor nem folyik rajta áram akkor elkezd halványodni, de mire láthatóan elhalványodna addigra újra felfénylik.
2020. okt. 25. 11:49
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
Ha van köztetek valaki aki konyít a biztonsági kamerákhoz vagy az iSpy nevű szoftverhez, kérem keressen meg! Email: Gabe.Karhel@me.com
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!