Gáz, ha egy kártyaolvasó noname?
Figyelt kérdés
Szerintem nem, de más véleménye is érdekel. Konkrétan erről lenne szó:
Jelent sebességbeli, vagy stabilitási különbséget, ha nem valami nagynevűt, hanem ilyet veszek?
2010. aug. 8. 19:03
1/5 anonim válasza:
Ez csak két kártyát olvas ha az kell. Nekem is noname van élelmiszerboltban vettem és nagyon jó.
2/5 A kérdező kommentje:
Valójában nekem elég lenne olyan is, ami csak microSD-t olvas, de ha már ilyet is lehet, akkor az még jobb, ki tudja, mikor lesz M2-es kártyám, vagy dolgom vele.
Mert egyébként van olyan is, ami microSD-t, meg több másfajtát is tud?
2010. aug. 8. 19:26
3/5 anonim válasza:
Csak vigyázz, mert amire ki van irva, hogy micrót is olvas, ahhoz legtöbbször külön kell még hozzá a micro adapter is, ami megnöveli a méretetét rendes SD-re! Nem gáz, hogy noname, az enyém is olyan, igaz ráragasztottam egy Nike emblémát :D
4/5 anonim válasza:
halál mindegy az ilyesmiknek a márkája.
5/5 A kérdező kommentje:
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:12
Értem mire gondolsz, én is figyelem, hogy milyen formában olvassa a microSD-t, de ahogy látom, ez túl kis méretű ahhoz, hogy átalakító kelljen hozzá.
Köszönöm az észrevételt.
2010. aug. 9. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!