Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Legjobb tetováló gép?

Legjobb tetováló gép?

Figyelt kérdés
Szeretnék tetoválni, és úgy gondolom eljött az ideje, hogy vegyek egy gepet. Teljesen kezdő vagyok, szeretnék egy könnyű, megbízható gepet. Kinek mi vált be? Nem kell a legprofibb és legdrágább, hanem ami normális és azt mondjatok hogy jó. Mivel csak gyakorlásra lesz egy jo darabig. Ami nagyon fontos nekem hogy könnyű legyen.
2020. okt. 13. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
2020. okt. 13. 15:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Hat ezzel nem sokkal lettem előrébb. 1 vélemény van :/
2020. okt. 13. 16:08
 3/4 anonim válasza:
Használtan érdemes a csúcskategóriás gépek között válogatni, facebookon van egy pár tetováló cserebere kellékes csoport. Itt pl Bishop, Turanium, Dragonfly forgómotoros gépeket kaphatsz meg fele áron(érdemes azért előtte csekkolni, kitől veszed át). Aztán vannak a modulos masinák, Cheyenne, EZ, Spektra stb, ezek is könnyűek súlyt illetően. HA mindenképp új gépet akarsz 0 tapasztalattal, akkor az AVA márkát tudom ajánlani, nem túl nagy befektetés önmagában, de egy teljesen jól kezelhető kis gép, Sebinél meg is tudod vásárolni forgómotoros és pen változatban is. Arra is gondolj, hogy a gép mellett még nagyon sok kiegészítőt kell beszerezned a megfelelő munkavégzéshez, még a gyakorlóbőrhöz is. Sok sikert és kitartást ehhez a szép szakmához! egy tetováló
2020. okt. 16. 22:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom! :)
2020. okt. 17. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!