Mit tudhat ez a Maxim Alteron sport okosóra 23ezer Ft-ért?
Nem találtam bővebb leírást róla, és nem igazán értek hozzájuk. Futáshoz és úszáshoz használnám leginkább, de inkább az úszáshoz. Elvileg a sportmódban van úszás. Mérheti vajon a medencében megtett távot, időt akár 25 méteres hosszonként is külön-külön lebontva? Vagy mondjuk mozdulat alapján az úszásnemeket?
Erre használnám leginkább, de az ismerősök azt mondják hogy ennyi pénzért ez kizárt, mert a többszörösébe kéne kerüljön. Mégis mit tud akkor ez a "swimming mode"? Megéri megvenni?
Nem feltétlenül rossz, és ez csak a személyes meglátásom a dologról, de engem nem győzött meg a bolt, illetve a kínai írásjel a képen. Emiatt én lehet néznék másfelé is.
Nem a kínai mivoltát akarom leszólni, nekem csak egy random karkötőm volt kijelzővel, az is kínai, és nagyon szerettem, nagyon praktikus volt. Igaz a vérnyomás kb mindig 120/80 körül volt, de egy ilyen szerkezet (a linken is) nem képes reális vérnyomásmérésre.
Szerintem, ha hasonló árfekvésben néznél többet, akkor nagyobb eséllyel találhatnál olyat, ami még csak véletlen sem zsákbamacska.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!