Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Ipad...

Mi a véleményetek az Ipad Air-ről?

Figyelt kérdés
Soha nem volt még Ipad-em és szeretnék venni végre egyet. Tudom hogy most adták ki októberben ezt a fajtát de hátha van valaki aki tudna mondani róla pár dolgot. Érdemes egyáltalán megvenni? Néztem még Huawei tableteket is de nem tudom melyik lenne jobb. Nem annyira szimpatikus a Huawei. Telefonjai jók szerintem de a többit nem ismerem. Köszönöm a segítséget!!

2020. okt. 5. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Mindenképp alma, nekem 2012-től 2020 majdnem őszéig, 3 androidos volt, most vettem egy almát, ég és föld. (alma javára)
2020. okt. 5. 11:44
 2/4 anonim ***** válasza:
45%
Ha van rá pénzed, akkor mindenképpen Ipad, androidos csúcs kategória se tud annyit mint az alma :(
2020. okt. 5. 12:58
 3/4 anonim ***** válasza:
63%
Alapból nem szimpatizálom az Apple-t, mert összességében vagy feleslegesen, érthetetlenül drágák, vagy szimplán alapból nem jön be, DE: tablet kategóriában szerintem verhetetlen az Apple, és arra az egy termékükre azt tudom mondani, hogy megéri.
2020. okt. 5. 22:44
 4/4 anonim válasza:
62%
Szerintem minden képen az applet válaszd! Nagyon megbízható, nem lopják el az adataid, nem lessz olyan könnyen vírusos sőt ha szeretsz rajzolni figyelmedbe ajánlom az apple pencilt a tablett mellé!
2020. okt. 16. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!