Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit ajánlotok az alabbiak közül?

Mit ajánlotok az alabbiak közül?

Figyelt kérdés

Időtöltésnek szeretnék egy eszközt, de nem tudom mi legyen.

Ha lehet, akkor indokoljátok is, hogy melyiket miért igen, vagy miért nem.

2020. okt. 4. 08:23
A kérdező szavazást indított:
Okostelefon
Tablet
Laptop
Asztali számítógép
Egyéb, esetleg leírom hozzászólásban
15 szavazat
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Ez azért a körülményektől függ szerintem. Ha a kormányhivatalban kell 3 órát ülnöd és ott akarod elütni az időt, akkor egy okostelefon bőven jó. A tablet az kb egy nagyobb telefon, este az ágyban nyomkodni pont jó. Alap esetben pedig az asztali gép vagy laptop a legjobb választás szerintem. Ha csak otthonra kell, akkor asztali pc (laptop árából 2x olyan erőset veszel), ha máshová is kellene akkor laptop.
2020. okt. 4. 08:52
 2/14 anonim ***** válasza:
39%

Időtöltésnek hobbit és barátokat javasolok.

Számítástechnikai eszközt azért vesz az ember, mert szüksége van rá.

2020. okt. 4. 09:00
 3/14 A kérdező kommentje:

Ezt te sem gondolod komolyan, hogy az embereknek tényleg szüksége van okostelefonra. Mindenkinek. Meg tabletra. Meg PC-re.

Lehet hogy nem hallottad meg a kifejezést: szórakoztatóelektronika.

2020. okt. 4. 09:04
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
A szórakoztató elektronika nem számítástechnika
2020. okt. 4. 09:15
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha otthonra kell csak, akkor az asztali pc-t javaslom. Ha mobilisnak kell lennie,, akkor laptop/tablet. Okos telefon meg praktikus és telefonálni is lehet vele.

Mind a 4-nek megvan az előnye.

A mai világban, azért majdnem elvárás, hogy legyen otthon a családban legalább 1 számítógép/laptop. Illetve majdnem mindenkinek okos telefon lapul a zsebében.

Én még tudnám ajánlani az e-book readert, mint szórakozási lehetőség. Nekünk bevált, tudom nem ugyan az mint a papír alapú, de kb hetente olvasok könyvet rajta.

2020. okt. 4. 09:18
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó, amikor írtam a kérdést, még gondolkoztam is hogy betegyem-e a szavazásba. Kár volt kihagynom. Mármint az ebook readert.

4es, ez miben válasz az eredeti kérdésre? Vagy fejtsd ki a válaszod, mert nem értem, hogy hogyan kapcsolódik

2020. okt. 4. 09:29
 7/14 anonim ***** válasza:
50%

"Ezt te sem gondolod komolyan, hogy az embereknek tényleg szüksége van okostelefonra."

Nincs.

Így is megoldható:

[link]

[link]

Legközelebb ha kérdést szeretnél hozzánk intézni, csak függeszd ki a bejárati ajtódra, ha arra járunk, majd elolvassuk.

2020. okt. 4. 09:34
 8/14 A kérdező kommentje:

Segíts mester (tudniillik van olyan mondás, hogy nincs buta diák, csak rossz tanár) szóval mondd el kedves űrtechnikus, hogy miben kapcsolódik a 9:15-ös válasz a kérdéshez.

Ha pedig nem tudod leegyszerűsíteni úgy hogy én is megértsem, az téged minősít

2020. okt. 4. 09:37
 9/14 A kérdező kommentje:
9:34, ha nem akarsz, akkor ne válaszolj. Ha válaszolsz, akkor ne minősíts. Köszi
2020. okt. 4. 09:38
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Feladat-specifikus szerintem, hogy milyen eszközt szeretnél és mire (mobiltelefonnal és táblagéppel nem lehet asztali számítógépet helyettesíteni ha számítástechnikai feladatokra gondolsz).

Amiket előttem írtak, azok mind jó ötletek, ebook olvasót javasoltam volna én is, ha nem lett volna már leírva.

A többi eszközt meg annak figyelembevételével, hogy milyen igényeid vannak.

2020. okt. 4. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!