Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ehhez az erősítőhöz milyen...

Ehhez az erősítőhöz milyen akkumulátort ajánlotok?

Figyelt kérdés
[link] kinéztem ezt az erősítőt és nem tudom, hogy elég -e, vagy jó -e 6db lg hg2 típusú 18650 cella. Szerintetek ezek a cellák bírni fogják vagy másik fajta kéne?
2020. szept. 26. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Bírni fogja.
2020. szept. 26. 15:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezt komolyan gondoltad? XDXDXD

60+60+100W=220W

I=P/U, tehát:

220/12=18.3A

220/24=9.16A

Ehhez a mutatványhoz a legkevesebb, egy 100 Ah-ás autóakkumulátor!

Ezekkel a vicc-kategóriába illő akksikkal legfeljebb egy fülest fogsz meghajtani! XD

2020. szept. 26. 17:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Az a bizonyos akku csak 2 Ah kapacitású, de 20 amper terhelhetőségű. Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

Kérdező: egy kérdést egyszer illik feltenni:

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..

Azt írják, tápellátás 12-24V, impedancia 4-8 ohm.

24V tápról 4 ohmos hangszóróknál akár még igaz is lehet, csatornánként 70W, de a mélynyomó csatorna is csak ennyi, nem 100W.

Megelégednék a helyedben 12 volttal, igaz, így az összteljesítményed csak 50W körül lesz (3*18), de legalább lesz valamekkora üzemidőd.

monduk 2x3 db akkuval egy-mésfél óra max. hangerőn.

De 5A, ami az igért 90% hatásfok mellett kell az 50 watthoz, már kivehető egy 12V 12Ah zselés ólomakkuból is, annak a töltése is egyszerűbb, és olcsóbb mint 15 db 18950-es cella (3 sorosan, 6 párhuzamosan)

2020. szept. 26. 17:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 3as-nak a részletes választ, egyébként igaz, tegnap kitettem azt a kérdést de leszedtem, és nem is mutatta a saját kérdéseim között, úgyhogy az valami bug miatt kerülhetett vissza mert szándékosan nem duplikálok kérdést :D
2020. szept. 26. 19:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem olvastad el a GYIK-et. Nem bug.

Nem tudsz saját kérdést törölni. Csak a saját kérdéseid listájából tünik el.

"Törölhetem-e az általam feltett kérdéseket?

A Saját kérdéseid listából a kérdést eltávolíthatod a kérdés sorának végén található X ikon megnyomásával, ha már nem szeretnéd nyomon követni a rá érkezett válaszokat. Ezzel a kategórialistákból nem tűnik el a kérdés, de a saját kérdéseid közül igen."

2020. szept. 26. 19:52
 6/6 A kérdező kommentje:
És egy stereo 50-80w-os erősítőt meg tudna azért hajtani normálisan? (50 vagy 80x2)
2020. szept. 26. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!