Jártatok már úgy, hogy neten rendeltetek valamit és hiányzott valami a csomagból? Mindig félek rendelni, mert mi van ha hiányzik valami a csomagból? Egy kábel, egy cd, adapter vagy bármi.
Igen volt. Nemrég egy láncfűrészt rendeltem és nem volt benne a benzin olaj keverésére szolgáló edény. Jeleztem az ügyfélszolgálatnak akik videót kértek a csomag bontásáról. Nem volt nem csináltam sajnos. A cucc egy filléres műanyag szar lett volna, pótoltam is de ennyi erővel hiányozhatott volna belőle bármi.
Mindig csinálj videót a csomag bontásáról vagy addig nézd meg amíg ott van a futár. Ha hiányos mehet is vissza...
Egy dobókockákat áruló cégtől rendeltem kb. 100 dobókockát, különböző színekben (saját készítésű játékhoz). Az egyik színből 10-zel kevesebbet küldtek. Írtam egy emailt az ügyfélszolgálatnak, elnézést kértek és pár napon belül megérkeztek a pótkockák, és még egy extra spéci (smile-s) kockát is kaptam pluszban.
Olyat hallottam ismerőstől, hogy az Amazonról vagy az ebay-ről a könnyen eladható és értékesebb cuccok sorozatosan nem jöttek meg, vagy hiányoztak a dobozból. Mindig jelentette, és visszaküldték a pénzt. Valószínűleg egy postai szarka keze volt a dologban.
Én sokat rendelek, és csak a hazai webáruházaknál tapasztaltam hogy kekeckednek ha reklamálsz.
Egyszer volt egy közel százezres rendelésem, aminek a fő eleme eltérő műszaki paraméterekkel bírt, mint a leírás, és nekem nem az kellett akit kaptam.
Ott egy kicsit morcosak voltak, már a gyártásért felelős mérnökkel videóchat-eltem, és bebizonyítottam, hogy ők a hunyók. Visszafizették a komplett rendelést. Aztán azt akarták, hogy köldjem vissza a cuccot, de amikor meghallották hogy mennyibe kerülne a postaköltség innen kínába, akkor nagyvonalúan eltekintettek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!