3/7 anonim válasza:
Van bankszámlaszámod revolutra is, amire lehet utalni a pénzt. Viszont csak nagy-britanniai számlaszámra SWIFT utalást fogadnak el, tehát banktól függően további terhek sújthatják az utalást és napok alatt jön meg csak (tehát nincs azonnali utalás revolutra). Én egy másik bankkártyát is használok, és az utalásokat azzal intézem, a Revolutra meg arról teszek pénzt a kártya adatainak megadásával.
4/7 anonim válasza:
3. már jó ideje van magyar bankszámlaszám revolut utaláshoz. (Ami nyilván azonali átutalás)
5/7 anonim válasza:
#4/4
Jó tudni, akkor elnézést a félrevezető kommentért.
6/7 A kérdező kommentje:
És hány ezer forintig lehet rá utaltatni?és ha kp-t akarok levenni akkor melyik bank automatánál lehetséges?
2020. szept. 22. 07:39
7/7 anonim válasza:
Minden automatánál le lehet venni készpénzt róla, ugyanolyan, mint egy rendes bankkártya ilyen szempontból. A felső limitet nem tudom, de millió forintokat én nem utalnék revolutra. Én is revolutot használok, imádom, és tetszik, hogy minden kis mozgást jóvá kell hagyjak. De csak kicsi összegek vannak rajta mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!