Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit jelent az iwiw-en az...

Mit jelent az iwiw-en az elküldött üzenetek között, ha a küldött fél neve melett kis nyitott piros boríték szerepel?

Figyelt kérdés

Küldtem 1 üzenetet iwiw-en. Megnéztem a küldött levelek között. Ott 1 kis nyitott piros borítékként jelöli egy icipici fekete x-el a boríték jobb sarkában.

Mit jelent? Nem olvasta? Letiltott? Fontos!!

2010. aug. 6. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
ha ki van nyitva, olvasta. ha piros, olvasás után törölte.
2010. aug. 6. 21:54
 2/5 anonim válasza:
Kizárt felhasználó.A levél "olvasatlanul törölve" ment vissza a feladónak.
2010. aug. 6. 21:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Most akkor olvasta, vagy sem?

Mindenki mást mond, pedig ez írtó fontos lenne, hogy tudjam.

2010. aug. 6. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha olvasatlanul törölte volna, akkor nem lenne felnyitva....szal, még mindig azt mondom,hogy olvasta és törölte. Én is jártam így: írtam egy ismerősnek,olvasta, a levél nálam megmaradt, nála is addig, míg össze nem vesztünk. Akkor törölte, úgy lett piros.
2010. aug. 6. 22:16
 5/5 anonim válasza:
Ha olvassa és törli akkor az a másik félnél nem jelentkezik szerintem.Tegyél egy próbát egy haveroddal/b.nőddel.Beszéld meg vele,hogy küldessz neki emilt a wiwen ő zárjon ki előtte az üzenetekben és nézzétek meg mi történik.Ennyi
2010. aug. 6. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!