Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 200mw os piros Laser Pointert...

200mw os piros Laser Pointert hol tudom megjavítani?

Figyelt kérdés
Elromlott, nem tudom mi baja lehet, halványat világít és az aksi is maxon van:S
2010. aug. 6. 21:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha valaki tud bele reszelni másik dióda kristályt, akkor megjavítható.

Viccet félretéve.

Ezek túlhúzott lézerdiódák, áramkorlátozó kapcsolóüzemű táppal. Ha már egyszer megugrott az áram valamilyen okból, onnan nincs visszaút. Károsodik a kristály, mégegyszer nemigen fog fényesen világítani

2010. aug. 7. 04:04
 2/2 A kérdező kommentje:
értem. én találtam egy ilyen lézer javítót a vegyész utcában de akkor nem sokat tudnak segíteni. Megéri venni egy másikat? mert semmi nem garantálja, hogy az tovább fog működni:S mert és 12ezerért vettem és szétment 3nap múlva most hozzátudok jutni 1db hoz 5kért beszerzésin. tartsam meg? és akkor fennáll az hogy elromlik ugyanúgy, vagy adjam el?
2010. aug. 7. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!