Létezik ilyen hőkamera? Fontos
Olyanra gondolok ami kivülről halványan valami rávilágít a falra, és belülről látható hogy van - e bent ember stb.
Észrevettem hogy az egyik melléképület falán két halvány fény van. Szó szerint úgy néz ki, mint egy kigyó szem. Ezt szó szerint írtam. Azt is észrevettem, hogy a melléképület ajtójánál van pont úgy mint a másik. Egyébként párszor már bementek oda, de lehet csendbe a hatóság elakarja csipni az illetőt, azért nem beszélnek róla
Tehát levázlatolom:
Kigyószem ----> Ajtó ----> Kigyószem
Pont egy vonalba. Semmi nem világít a falra, lehetséges hogy valami kütyü amivel megfigyelik távolról? Ha valaki be megy, amig bent tartozkodik, rajta tudnak ütni a behatolon? Én hőkamerára gondoltam mindjárt, de hátha tud valaki okosat mondani.
én meg a kérdést nem értem.
létezik hőkamera igen.
de olyan amire te gondolsz - hogy a falonátlásson csak a filmekben van.
meg a kórházban (röntgen)
"lehetséges hogy valami kütyü amivel megfigyelik távolról?"
nem volna semmi értelme így felszerelni megfigyelő rendszert.
ha te megláttad akkor a betörő is észre fogja venni és nem megy be.
ha ostoba betörő akkor nem tudja
de ha kicsit is nem hülye akkor csak rájon, hogy egy piros LED az valami riasztó lehet kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!