Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Létezik ilyen hőkamera? Fontos

Létezik ilyen hőkamera? Fontos

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok ami kivülről halványan valami rávilágít a falra, és belülről látható hogy van - e bent ember stb.

Észrevettem hogy az egyik melléképület falán két halvány fény van. Szó szerint úgy néz ki, mint egy kigyó szem. Ezt szó szerint írtam. Azt is észrevettem, hogy a melléképület ajtójánál van pont úgy mint a másik. Egyébként párszor már bementek oda, de lehet csendbe a hatóság elakarja csipni az illetőt, azért nem beszélnek róla

Tehát levázlatolom:

Kigyószem ----> Ajtó ----> Kigyószem

Pont egy vonalba. Semmi nem világít a falra, lehetséges hogy valami kütyü amivel megfigyelik távolról? Ha valaki be megy, amig bent tartozkodik, rajta tudnak ütni a behatolon? Én hőkamerára gondoltam mindjárt, de hátha tud valaki okosat mondani.

2020. szept. 17. 13:29
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
A hőkamera nem kell "átlásson" a falon. Csak hőmérsékletet nézi. Ha láttál már videót amiben használnak ilyet akkor érted mire gondolok.
2020. szept. 17. 13:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem értem.
2020. szept. 17. 13:48
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Gyújts fel a falat, ha van benn valaki, akkor kiszalad
2020. szept. 17. 14:00
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

én meg a kérdést nem értem.

létezik hőkamera igen.

de olyan amire te gondolsz - hogy a falonátlásson csak a filmekben van.

meg a kórházban (röntgen)

2020. szept. 17. 14:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Erre lettem volna kiváncsi.
2020. szept. 17. 14:04
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

"lehetséges hogy valami kütyü amivel megfigyelik távolról?"

nem volna semmi értelme így felszerelni megfigyelő rendszert.

ha te megláttad akkor a betörő is észre fogja venni és nem megy be.

2020. szept. 17. 14:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Jó de honnan tudná mi az?
2020. szept. 17. 14:10
 8/9 anonim ***** válasza:

ha ostoba betörő akkor nem tudja

de ha kicsit is nem hülye akkor csak rájon, hogy egy piros LED az valami riasztó lehet kb.

2020. szept. 17. 16:55
 9/9 anonim ***** válasza:
A kígyószemeket a földönkívüliek vetítik oda. Ezzel jelölik meg az épületeket. Az éjszaka vissza fognak térni.
2020. szept. 17. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!