Használt Elektromos motorok?
Szerencsére a magyar nyelv megkülönbözteti a motort, és a motort. Ja, hogy nem...
Szóval olyan elektromos motort keresek, ami meghajtja a motorokat, rollereket (stb.). Valójában egy minél nagyobb teljesítményű, minél erősebb motort keresek. Csak tippelni tudok, de valahol 8 és 10 KW környékén lehet a befutó és talán 120 Nm es nyomaték. Nem low RPM.
Valaki ismer felületet, ahol találhatok ilyen eszközöket?
Nem baj, ha most nincs fent rajta, nem sürgős a projekt, csak legyen hol kutakodnom az elkövetkezendő hónapokban, minél jobb alkuért.
Köszönöm a videót. Én is néztem ezt a motort de amit készítek ennél az építménynél sokkal nehezebb lesz, így 3 KW nálam sajnos nem opció. Előjött neki a hűtés probléma is.
Meghát ez ugye nem használt piacra válasz, azért köszi.
Nem tudom ilyenekre gondolsz esetleg?. Itthon nem a legolcsóbbak, külföldről olcsóbb egy kicsit. Az oldalon vannak Még HUB motorok 7KW-ost láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!