Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mellékhelyiségbe HANGOS...

Mellékhelyiségbe HANGOS szagelszívó? (Bővebben)

Figyelt kérdés

Van egy olyan problémám, hogy a lakásomban elképesztően vékonyak a falak, a fürdőszobától külön található WC-ből pedig minden hang kihallatszódik. Nos korábban már jártam olyan háztartásokban, ahol belépéskor/villanykapcsoláskor egy hangos szagelszívó beindul, teljesen normális "zúgó" hanggal.

Ezeknek mi a megnevezésük? Sima szagelszívó?

Lényeg, hogy a saját illemhelyemre is szeretnék egy szagelszívót, ami nem néma.

Köszi a választ, remélem a megfogalmazás valamennyire érthető.

2020. szept. 15. 21:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

vegyél egy olcsó centillátort azok alapbúl is hangosabbak.

ha nem tartod elég hangosnak, ollóval vágj le az egyik lapátjából egy picit

ne sokat, hogy azért ne verje szét magát nagyon hamar.

a kiegyensúlyozatlanságtól mégjpbban fog búgni.

2020. szept. 15. 22:11
 12/13 anonim ***** válasza:
A wc-csésze által visszavert,és felerősített recsegő,búgó pukihangok elfedésére elég komoly venti kell majd.
2020. szept. 16. 14:37
 13/13 anonim ***** válasza:

amúgy az a gond, hogy én például a felső szomszéd minden zaját hallottam a csövön keresztül. Volt neki ventillátor - voltam fent nála párszor.

Alul mindent de mindent hallottam... amikor vékonyan csurgatott, vagy amikor nagyon kellett neki kisdolgozni.

A kaksikákról ne is beszéljünk. :D

2020. szept. 16. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!