Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Okosizzó bírja a kültéri...

Okosizzó bírja a kültéri használatot?

Figyelt kérdés

Teraszra szeretnék hangulatvilágításnak okoizzókat feltenni de nem tudom, hogy télen mondjuk bírják-e a -20 fokot?

köszi a válaszokat

kiszemelt termék: Xiaomi

2020. szept. 12. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
a termék specifikációjában pontosan le van írva, hogy tárolás, illetve működés köben mik azok a környezeti feltételek amiknek teljesülnie kell.
2020. szept. 12. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"a termék specifikációjában pontosan le van írva..."

-Majd linkeljél már be ide egy olyan specifikációt legyél szíves,

mert én vagy 25 helyen néztem és nem volt sehol leírva.

Annyit viszont látok, hogy csak beltéri használatra ajánlják.

2020. szept. 12. 22:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz vele probléma. Nyugodtan használhatod.
2020. szept. 13. 09:36
 4/6 Szirty ***** válasza:
100%

"-Majd linkeljél már be ide egy olyan specifikációt legyél szíves,mert én vagy 25 helyen néztem és nem volt sehol leírva."

Szinte azonnal találtam ilyet:

[link]

Operating Temperature: - 10 - 40˚C

Operating Humidity : 0% -85% RH

2020. szept. 13. 09:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Igazad van, tényleg ott van.

Lehet az volt a baj, hogy azt gondoltam a magyar oldalakon is minden létező adatot közzétesznek a termékről.

Mint pl. itt (és hasonló helyeken) én tegnap nem láttam ezeket leírva:

[link]

(Ez még nem is vészes, de külön téma lehetne, hogy hogy élnek meg olyan webáruházak, ahol sem normális fotók, sem pedig egy mindenre kiterjedő specifikáció nincs a termékekről.)

2020. szept. 13. 10:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, hogy ezért is pénzt ad valaki...még egy ok, hogy a telefont le ne tegyék + a kültéri dolog elgondolkodtató, hiszen a robbantott rajzon van egy külön táp elektronika a testben, ami a nem ígér hosszú életet, de hát minden sz@rra van vevő, ha jól tálalják, mint ősembernek a villámot;)
2020. szept. 13. 15:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!