A Wishen feltüntetett powerbank 100.000 mAh kapacitású. Mennyire valósak ezek az adatok? Ha nem azok, akkor hogyan lehet így forgalomba hozni a terméket?
8: csak azok a "százezresek" is telefon méretű eszközök, tehát időpocsékolás bármit is kifejteni róluk, teljesen nyilvánvaló a hazugság. Ha a kérdező ennyiért vesz egy jó terméket, akkor azt valóban tudja is használni.
Itt pl. egy 120 Ah-s töltőállomás, 5 kilós és 130 ezer Ft. Ugye sejtjük, hogy a wishen nem ilyet árulnak 6000-ért?
Először is a szokásos vesszőparipám, én már attól ideges leszek, ha valaki a 4 Ah-t úgy írja le, hogy 4000 mAh.
Normális munka ez?
Nekünk általános iskolában úgy magyarázták, hogy mindig a rövidebb formátumra kell törekedni.
Hülyét kapok már attól is, hogy a netes gyökerek máskor minden betűvel spórolnak, egy mondatot nem képesen normálisan leírni, de erre bezzeg nem sajnálják a leütéseket.
Másik dolog, hogy 100 Ah kapacitású 3,7 V-os akku és 100 Ah kapacitású 12 V-os akku baromira nem ugyanaz.
100 x 3,7 = 370 Wh
100 x 12 = 1200 Wh = 1,2 kWh
... energiamennyiséget tárol.
Tehát ennyit a fejtágításról, maga a kérdés méltatlan egyébként.
Nem arra gondolva írtam, hanem az előzményben emlegetett autóakkura.
Ha esetleg valaki nem értené, hogy mi a különbség a kettő között.
Wish nem érdekel különösebben, de az egy olyan cég, amelyik postán küld ilyen 100 Ah kapacitású ólomsavas akkukat?
Most akkor döntsd el, hogy ez életszerű, vagy simán ellenszenves a "pofám" és direkt kötekedsz.
Mert nehogy tudjak szólalni ezen a szar oldalon, hogy 20 percen belül ne kötekedjen valaki, pedig igazam van?
Gyakori Kérdések, Magyarország legalja, már megint.
ne parázz már ménök Úr nem akartalak szivatni...
csak kérdeztem, hogy mi van ha nem Li-ion akksikkal oldották meg a 1000000000000 mAh-t?
"honnan veszed hogy nem 12 voltos ólomakksikkal oldották meg?"
Ha ezt a 120-as linkre érted, akkor mivel 5 kg, nem ólmos. A lítiumos akkunak 5-6x jobb az energiasűrűsége, vagyis jóval kisebb méretben lehet elérni a kapacitást.
18: igen :D
voltam mozdonyszerelő, úgyhogy bocsáss meg... ott voltak hasonló értékek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!