Kicserélik garanciára az akkus fúrót, ha elromlott a LED világítás?
Vásárlástól számítva cserélik csak ki, ha később van valami baja akkor első körben javítják a hibát, második körben ha a hiba nem javítható akkor cserélik csak ki.
Egyébként ezzel az apró hibával is foglalkoznak mert ez is jár a géppel együtt ezért is fizettél. Ugyanúgy a töltőjét is javítják, csak akkor az egész mindenséget be kell tenned amit adtak hozzá mert csak így fogadják el.
Én egyébként hülyeségnek tartom azt a LED-et mert szerintem semmi normális fényt nem ad, és sötétbe nem tudom elképzelni hogyan lehet dolgozni. Én mondjuk ha annyira ragaszkodnék a LED-hez megcsinálnám magam mert lemerem fogadni hogy egy forrasztási hiba miatt villog csak.
Nem tudjuk megmondani. A fő szabály szerint, a készülék rendeltetésszerű használhatósága a kérdés.
Ha ezt nézzük, akár jogosan is azt mondhatja, hogy ez egy fúrógép, és klpes lyukat fúrni, és ezzel lezárva.
De ettól függetlenül egy próbát megér.
Ha nem jön be, írd meg a típusát, megnézzük hogy javítható. Ugyanis a lednek külön kapcsolója van a trigger alatt, ha közé megy egy kis szutyok, akkor pont így fog viselkedni mint a tiéd.
Vagy akár megveszem tőled, és vehetsz újat. Én tartom magam ahhoz, hogy sötétben nem veszek semmi olyat a kezembe aivel dolgozni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!