Milyen okosórát ajánlanátok?
Edzéshez és a mindennapokban használnám igazából, a dizájnja legyen letisztult és maximum 40e Ft legyen. A Samsungok nagyon tetszenek, de ennyi pénzt nem adnék ki érte. Linkelek egyet, amit néztem, hasonló kialakítású dolgot szeretnék. Akinek van tapasztalata, hogy mire érdemes figyelni a választásnál, milyen funkciókat érdemes figyelembe venni, azt megköszönöm, ha leírja. Most egy Samsung Galaxy S8-am van egyébként, de lassan le fogom cserni, mert szegény kár kissé viharvert. A különböző márkák okosórái kompatibilisek más márkájú telefonnal?
Az sem rossz amit néztél, vagy:
en fitness watch-ot vettem, nagyon olcson, edzeshez tokeletes. am samsung galaxy j6om van, az ora huawei, de igy is ossze lehet kapcsolni a kettot.
nkm ilyen van, sajnos most csak roman oldalt tudtam linkelni, magyarul nm talaltam, de az ora ara 8500-9000 ft volt
ez az ora meg jobb, tobb mindent tud es olcsobb is, kb 4000-5000 ft.
megegyszer bocsi h csak roman oldalakat linkeltem, csak romaniaban lakok es nm talaltam azokat az orakat magyar oldalon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!