Bakó Zaránd Benedek kérdése:
Miért ad ki fura hangokat a headsetem?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy Gamdias Hephaestus P1 fejhalgatót, és valamikor nagyon fura hangokat ad ki (én számomra ijesztő). Valamikor 1,5 másodpercig sípol és nem hadja abba míg nem nyomkodok valamit a control panneljén, és csinálja azt is, hogy másodpercenként 4-et vibrál és sípolgat egyszerre. Az ilyen technologiájú headsetekhez nem értek, mert eddig egy nagyon olcsó fejhalgatót használtam.2020. aug. 19. 16:39
1/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat XD
2020. aug. 26. 21:03
2/2 A kérdező kommentje:
Ha valakinél szintén előfordult a probléma, már sikerült megtalálnom:
A fejhallgató gyárilag hibás volt, a kábelek bevonatai meg voltak sérülve, így amikor a pántméretét állítgattam összeértek azok.
Szervízbe vittem? Nem, mert az már lejárt (szerintem).
Akkor így jártam? Nem, szétszedtem, és a vezetékeket átlátszó celluxal szétválasztottam.
És most működik? Nagyszerűen.
2022. dec. 9. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!