Letiltottak instagrammon pedig nem csináltam semmit... mivel letiltottak instagrammon ezért Facebookon is... és most nem tudom használni a messengeremet mit csináljak?
#1 ha jól tudom, ip címről megy a tiltás (nem hiszem hogy jól fogalmaztam:D), ha újat csinál, azt is tiltják.
Hogy ne legyen teljesen off, kérdező, esetleg addig másik platformon nem tudsz beszélgetni?
Vannak lehetőségek, amivel laikusok számára meg tudják nehezíteni az újabb, álneves regisztrációt, illetve egy kezdőt így ki is tudnak iktatni teljesen.
Mondani sem kell, hogy ezek a kis trükkök kijátszhatók, viszont nem szívesen segítenék ilyenben, miközben semmit nem tudunk a kitiltás okáról.
"nem csináltam semmit"
a gyilkosok is ezt mondják...
az insta a facebook tulajdona... szal......
amúgy meg ha nem posztolsz semmit akkor valaki bejelentett. különben nem tiltottak volna sztem
Privátra válaszolva, abban nem tudok segíteni, hogy a meglévő fiókod ismét engedélyezni, ehhez a Facebookkal kell felvenned a kapcsolatot.
Egyébként is tévedés lenne azt hinni, hogy szakértője lennék ilyen oldalaknak, melyek engem igencsak hidegen hagynak.
#6 válaszomban csak arra utaltam, hogy újabb (álneves) regisztrációban engem például nem tudnának meggátolni, mert ismerem a kis trükköket, amivel ők ezt megoldják, vagy más oldalak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!