Telekom set top box négyjegyű kód?
Figyelt kérdés
Elromlott a távirányító így vettem egy univerzálisat,de sehol nem találtam meg a szükséges négyjegyű kódot. Valaki tudja? A set top box model: ISB2201MAG2020. aug. 15. 22:18
1/3 Szervizmérnök úr válasza:
Ez nem így működik, ilyen távszabályzók nem jók a set top boxokhoz gyakorlatilag egyáltalán.
Egyébként is ennek az lenne a módja, hogy lefuttatod a távszabályzóban tárolt kódlistát, de ezt gyakran nem tudják megtenni a kérdezők.
Pedig távolról senki nem fogja megmondani, hogy neked milyen típusú univerzális van és annak milyen programja van.
Ezt csak ti hiszitek kérdezők, a távszabályzó típusa nem is számít, meg sem írjátok ilyenkor.
De ne is írd, mert nem akarom most megkeresni a leírását, hogy kiolvassam belőle, amit te is látsz a mellékelt papíron.
De ami még érthetetlen: miért nem kértél másikat a Telekomtól?
2/3 A kérdező kommentje:
Mert azt hittem,hogy jó lesz hozzá és akkor nem kell várni amíg kijönnek.
2020. aug. 16. 07:18
3/3 Szervizmérnök úr válasza:
Egy távszabályzót egyszerűbb lehet az ügyfélszolgálaton átvenni, már ha nincs túl messze, illetve útba esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!