Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom, hogy mukodik-...

Honnan tudhatom, hogy mukodik-e az Ipodom?

Figyelt kérdés
Talaltam egy ipodot de azt sem igaan tudom milyen fajta... Annyit csak, hogy 8Gb-os. Be akartam kapcsolni de nem sikerult. Le lehet merulve?
2010. aug. 4. 17:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt hiszem Ipod nano.
2010. aug. 4. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:
hát ha elég régóta volt ott ahol találtad akkor lehet le van merülve. de az is lehet hogy elromlott és valaki csak úgy eldobta. vagy még működött mikor elhagyták, de ha közben esett pl eső akkor tuti nem működik. hol találtad?
2010. aug. 4. 17:45
 3/5 anonim válasza:
Szerezz egy adatkábelt hozzá (olcsó), rakd fel az itunes-t a gépedre, indítsd el, csatlakoztasd. Ha jó, akkor be fog kapcsolni illetve ki fogja írni, hogy töltés stb. Ha nem működik, akkor el kell vinni állapotfelmérni/megnézetni/kitisztíttatni valami szervízbe.
2010. aug. 4. 17:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Hogy mered mondani, hogy a te iPod-od, miközbe találtad?!
2010. aug. 5. 17:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Kepzeld, ugy, hogy akie a haz, ahol talaltam, nekem adta. Ennyi! Ugyanis a lakok akik kikoltoztek onnan, olyan mocskosak es rendetlenek voltak, hogy az agy ala beejtettek es egyszeruen ott hagytak!

Egyebkent mukodik es nagyon jo! (leszamitva, hogy a gazdaja nem vigyazott ra, es kicsit karcos...) Koszonom mindenkinek a normalis valaszt!

2010. aug. 11. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!