Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Létezik olyan mobil klíma,...

Létezik olyan mobil klíma, amit falra fel lehet szerelni?

Figyelt kérdés
Adott egy kisebb méretű lakás, ahol már nem szeretnénk split klímába invesztálni, viszont a melegebb napokon jól jönne egy mobilklíma hűtése. Ezt az ablakon vezetjük ki a csövet dolgot egy baromságnak tartom, csak egyik oldalon van ablak, egész délután onnan süt a nap, dőlne be a meleg. Viszont a folyosón adott a konyha/wc elszivoventilator kivezető csöve, amibe simán bele lehetne kötni a mobilklíma kivezetését. De ez a plafonnál van, legjobb lenne oda felrakni a klímát is. Az üzletekben kapható mobilklímak mind ezek a gurulós nehéz bódék. Létezik valami megoldás?

2020. aug. 11. 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

3-féle klíma van.

Split klíma, mobil klíma, ablak klíma.

A hőcserélő mindig nehéz.

2020. aug. 11. 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A mobil azért mobil, hogy mozgatható legyen, de felfúrod konzollal akár s kész....

Aztán, ha ezt csövet a szellőzőbe vezeted s meglátják, jól meg is bírságolnak...az nem arra való, hogy kivezessed ötleteidet.

2020. aug. 11. 19:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én is több körben jártam utána annak, hogy hogyan érhetném el a kellemes hőmérsékletet otthonomban amikor kint kánikula van. Nekem sem jöhetett szóba az oldalfali split klíma (egyéb okok miatt), így a mobil klímák háza táján tájékozódtam. Én is meghőkölve tapasztaltam, hogy több helyen nyomják azt, hogy az ablakon vezessük ki a csövet. Na már most egyszercsak döntöttem és megvettem a Fisher Flexi mobil klímáját és bevállaltam hozzá egy ablakfüggönyt is. (Ennek azért szerepe volt a kedves ügyfélszolgálatos hölgynek is, aki érthetően és kedvesen elmondta, hogy tényleg jó próbáljam ki.) Lényeg a lényeg megvettem a klímát, az ablakfüggönyt, feltettem az ablakra, kivezettem a klíma csövét és MŰKÖDIK! Sőt, most már kint van a klíma a teraszon és a csövön jön be a hűvös a dögmeleg helyett. Én meleg szívvel ajánlom!

2020. aug. 13. 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Fischernek van ilyen kültéri mobil klímája. Egy fali konzol segítségével falra is szerelhető, simán.
2021. jún. 6. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!