Xiaomi m365 vélemény?
Szeretnék venni egy Xiaomi m365 rollert de kíváncsi vagyok emberek tapasztalataira is (tudom vannak videók youtubon is de azok nem hosszútávúak). Szóval akinek van tudna róla írni véleményt?
Köszönöm
Nekem van 2 éve.
Meguntam a rövid hatótávot és pontosan ugyan ilyenre modoltam mint ahogy a videóban látható. Egy Segway akkut adtam hozzá az alap felálláshoz.
Egyébként a roller nagyon jó minőségű, nem rossz üzemidejű (alapértelmezetten), de lehetne jobb is. Minden képp javasolt hozzá venned párszáz forintért egy bicajra (is) rögzíthető telefontartót hogy folyamatosan minden infót láss a roller állapotáról.
#2 vagyok
Így van, ahogy az előző válaszoló is írta, saját tapasztalatból tudom mondani hogy messziről kerüld el a tömör gumit!
Egyébként ha mondjuk a városban bicikli úton vagy a faluban az aszfalton közlekedsz akkor nem nagyon fog előfordulni a defekt probléma.
(Ez is tapasztalat): Szimpla bicikli gumi ragasztóval tökéletesen ragasztható az abroncs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!