Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Xiaomi m365 vélemény?

Xiaomi m365 vélemény?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy Xiaomi m365 rollert de kíváncsi vagyok emberek tapasztalataira is (tudom vannak videók youtubon is de azok nem hosszútávúak). Szóval akinek van tudna róla írni véleményt?

Köszönöm

2020. aug. 10. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem, de ismerősnek van. Mindenhova azzal megy (vagy legalábbis viszi a tömegközlekedési eszközökön), szereti, már vagy két éve megvan neki, teljesen jó még mindig.
2020. aug. 10. 22:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van 2 éve.

Meguntam a rövid hatótávot és pontosan ugyan ilyenre modoltam mint ahogy a videóban látható. Egy Segway akkut adtam hozzá az alap felálláshoz.

[link]

Egyébként a roller nagyon jó minőségű, nem rossz üzemidejű (alapértelmezetten), de lehetne jobb is. Minden képp javasolt hozzá venned párszáz forintért egy bicajra (is) rögzíthető telefontartót hogy folyamatosan minden infót láss a roller állapotáról.

2020. aug. 13. 07:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolat! Telefontartót mindenképp veszek
2020. aug. 13. 07:36
 4/5 anonim válasza:
Nem rossz roller, az áráért talán a legjobb. Sík (vagy minimális emelkedőket rejtő) terepen 80 kg feletti utassal is megfelelő. Nincs semmilyen teleszkópja, gumiabroncsai látják el a csillapítás szerepét, melyek mivel levegővel vannak felfújva, ezért defektet kaphatnak. Ha tömör gumikra cserélik az abroncsokat, akkor nagyon rázni fog, nem igazán tökéletes megoldás.
2020. aug. 16. 18:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok

Így van, ahogy az előző válaszoló is írta, saját tapasztalatból tudom mondani hogy messziről kerüld el a tömör gumit!

Egyébként ha mondjuk a városban bicikli úton vagy a faluban az aszfalton közlekedsz akkor nem nagyon fog előfordulni a defekt probléma.

(Ez is tapasztalat): Szimpla bicikli gumi ragasztóval tökéletesen ragasztható az abroncs :D

2020. aug. 16. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!