Okosóra 20-30k körül?
Figyelt kérdés
Ma döntöttem el, hogy egy veszek egy okosórát, de egyszerűen nem tudok dönteni. Ebben az árban azért már egy két típust amit ajánlanak de tényleg elvesztem már mert ha 40 tesztet nem olvastam el akkor egyet sem. Szerintetek melyik a legjobb ár-érték arányú ebben az árban?2020. aug. 1. 00:27
1/3 anonim válasza:
Ugyan túllő az írt kereten, de mindenképp ajánlom az Amazfit GTR óráját.
2/3 anonim válasza:
Ilyen árkategóriában értelmes órát nem kapsz...
Vegyél inkább egy aktivitás mérőt, samsung galaxy fit
Vagy most jött ki a xiaomi mi band 5...
Mindkettőt megkapod 20.000 alatt.
Mindkettő tud mindent, amit 30-40közti gagyi okosórák...
Ha valódi okosórát akarsz, akkor huawei gt 2, galaxy active 2, vagy pedig apple series 3 tól 5ig...
30-40arkategória szinte garantáltan csalódást fog okozni... azok nem okosórák, de aktivitásmérőnek meg bumfordik.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Végül egy Honor Magic Watch 2 lett. :D Inkább szántam rá többet.
2020. aug. 13. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!