3 fázis esetén 45A terhelésnél 3x15 a felvétel?
ha van egy 3 fázisú átfolyós vízmelegítő, pl.:
akkor az azt jelenti h.:
18 000 W / 400 V = 45 A
azaz a három fázison elosztva, egyenként 15A-t vesz fel?
Mekkora kismegszakító kellhet egy ilyen 18kW-os készülékhez? Nem számolva más fogyasztókat! pl.: 3x45A vagy 3x15A is elég lenne?
Köszi.
Na, hát azért az nem úgy van. Írtál valamit, ami az energiás téma műkedvelő szintű ismeretére jó volt, aztán amikor helyreigazítottak, hogy itt most nem arról van szó, onnan kezdve piszkálódásnak hívod. Meg villanyszerelőnek mindenkit. Te kis szervizessegéd.
Utoljára a szinkrongenerátornál sültél fel az öngerjesztéssel, amely fogalmat szinkrongenerátornál nem úgy használnak, ahogy te képzelted.
11: Inkább úgy mondanám, hogy gyakorlatilag irreleváns, életszerűtlen dolgokról felesleges is lenne dolgozatot írni egy olyan kérdezőnek, aki azt nem is kérdezte és meg sem értené.
Hazug módon kiforgatsz mindent, nem tartalak ép embernek. Végtelen rosszindulatú is vagy, ami teljesen elvakít.
De nem is azt mondom, hogy direkt hazudsz, csak így elvakít a gonosz rosszindulat, meg valami mentális rendellenességed is lehet.
Vannak ilyen elborult emberek sajnos, te ezt valóságként érzékeled, holott pitiáner szőrszálhasogatás.
Én a szakmáról beszéltem, abban nincs szőrszálhasogatás. Na, te viszont bemutatod, mi a szőrszálhasogatás. :D Ez:
'Fázisvezető egy szó.
Nullavezető egy szó.
Fázisfeszültség egy szó.'
Nem unod még, hetek után képes vagy beugatni olyan témába, amit én már el is felejtettem?
Nekem aztán hiába pofázol, határozottan vallom, hogy egy precíz ember ad magára a szakmai helyesírás terén is.
...és nem érdekel, hogy a te kitekert, természetellenes gondolkodásod szerint mi van, hogyan van, leszarom.
Meg azt is sokszor említettem már, hogy aki hozzám hasonlóan könyveken nőtt fel, másképp lát bizonyos dolgokat, mint azok a diszlexiások, akik csak bárgyú szmájlikkal képesek kifejezni magukat.
Intelligencia, ennyi... Úgysem érted, ne erőlködj!
Ugyan már. Hát te hivatkoztál arra, hogy nem felelt meg valaki a netes etikettnek, mert magázódott. A szmájli meg megfelel a netes etikettnek. Akkor? Összevissza vagdalkozol vigyázz, nehogy szélütést kapjál, nem venném a szívemre.
"hetek után képes vagy beugatni olyan témába, amit én már el is felejtettem"
Szóval ez az érv maradt, hogy ja, az már régen volt. Aha. Erős... erős.
"A szmájli meg megfelel a netes etikettnek."
Ostoba érvekkel ne fárassz már...
Neked nincs jobb dolgod az életben, mint másokat hülyeségekkel fárasztani?
Szakadj már le rólam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!