Hogyan lehet az, hogy az összes bankautomatánál amihez járok egyiknél se működik az érintéses kártyabeolvasás?
Pár hónapja még símán csak odaérintettem a kártyám és már ütöttem is befelés a PIN kódot és vettem fel a pénzt az automatából
Bezzeg most mehetek bármelyik automatához egyikből sem tudok érintéssel kártyát beolvasni pedig mindegyiken fel van tüntetve az érintéses opció is
Sokkal egyszerűbb is lenne a pénzfelvétel ha csak érinteni kellene a kártyát mintsem bedugni és beolvasni, és imádkozni, hogy a gép ne szívja be a kártyát
Mi lehet a háttérben, hogy az összes automatánál rossz az érintéses beolvasó rész?
Ha működne, akkor hogyan számolnák fel a kártyahasználati díjat;)
Érintési díjért nagyon hülének néznék őket:DDD
canobix
Az érintési díj egyenlő a használati díjjal
Az ATM pontosan felismeri a kártyát érintésről is nem muszáj a nyílásba bedugni, hogy beszippantsa a bankkártyát de jelen esetben nálam nem működik egyik gépnél sem csak a bedugós verzió
3
Ha ez írva vagyon szerződésben, nem "szóltam"..., de ez biznisz.
Esetleg kártyád már hibás...azon része limitált...stb...valami...2 részből áll a dolog ugye.
Besétálsz a banka s ellenőrizteted, ennél jobb megoldás nincs talán.
Nincs a kártyával baj, eddig működött az érintéses funkció is meg a bedugós verzió is működik
A probléma az ATM-ekkel van most vagy elromlott az összesnek az érintőrésze vagy kikapcsolták az érintőolvasó funkciót mindnél
Pedig sokkal jobb lenne csak odaérinteni a kártyát és már ütheted is be a PIN-t
Ha csak "eddig működött", attól már nem működhet mostantól, ha sehol sem működik...
S ha a tv nem kapcsol be, akkor biztos az áramszolgáltató nem ad áramot..., ha a lámpa világít is az otthonodban...kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!