Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért kezdett el rosszul...

Miért kezdett el rosszul szólni a fejhallgató?

Figyelt kérdés

Amikor reggel bekapcsoltam a gépet, a füles jobb oldala szólt csak. Kihúztam, majd vissza, után már mindkettő szólt, de azóta mintha "dobozból szólna" az egész. Próbálkoztam a beállításoknál, de nem szól úgy, mint korábban.

-más fejhallgatóval is rossz

-jack csatlakozós Sony fejhallgató, asztali géphez van csatolva

2020. júl. 30. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Így látatlanban, lehet kikopott a csatlakozó; próbáld forgatni a jack-et és minél nagyobb felületen érintkeztetni.

Előfordul az ilyen, szólhat ugyanúgy, mint eddig, lehet csak kissé érintkezési hibásos lett.

2020. júl. 30. 14:54
 2/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
57%
Ha megszakad a közös ág (GND), utána csak a sztereó különbségi hangot hallod, ami egy mélyek nélküli, visszhangosnak tűnő jelenség.
2020. júl. 30. 14:58
 3/7 A kérdező kommentje:

pont a mélyeket hallom inkább.

a fejhallgatót meg nincs ott az alapértelmezett eszközök között a beállításoknál.

2020. júl. 30. 15:07
 4/7 A kérdező kommentje:
volt már hasonló gond. amikor új fejhallgatót vettem, testvérem fél órát állítgatott vmit, mert nem akarta felismerni a gép, vagy vmi hasonló.
2020. júl. 30. 15:08
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
Próbáld a hátsó kimenetet is, ha asztali gép persze..., aztán kiderül aljzati vagy szoftveres hiba, mivel írtad másik fülessel is ez van.
2020. júl. 30. 22:58
 6/7 A kérdező kommentje:

igen, asztali.

már kipróbáltam. hátul egy fokkal jobb (gondolom, mert nicns annyira kikopva), de a doboz hangzás ott is megvan.

2020. júl. 31. 06:56
 7/7 anonim ***** válasza:
76%

Tedd fel újra az alaplapi-eredeti audio drivert vagy ha hangkártyád van, akkor annak a driverét.

2 aljzat nem fingik be egyszerre, ha egyiket nem is használod.

Max még az lehet, hogy lezárlatolt a kimenet s kuka, kell egy hangkártya...

2020. júl. 31. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!