Erik_szaki kérdése:
Egy rajzot keresek a hangszórómhoz, hogy milyen dobozt csináljak neki? Típus:SBX 1620/BK Gyári adatokat nem találtam.
Figyelt kérdés
Sehol nem találok leírást, hogy milyen láda való hozzá, ami engem èrdekelne az a belső kialakítása ennek.
A gyártó oldalán nem találtam róla semmit, ha valaki használt esetleg ilyen típusú hangszórót ès tud egy rajzot küldeni pl pdf-ben vagy akárhogy az most nagy segítsèg lenne.
2020. júl. 28. 00:22
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Ez mind szèp ès jó, de èn hallottam valami olyanról is, hogy vannak gyári doboz mèretek, nekem legfőkèpp a belső paramèterek lennènek èrdekessek, mivel eddig nem foglakoztam ilyesmivel, ezèrt a gyártó vèlemènyeire hagyatkoznèk, csak az a baj, hogy pèldául a doboz alján lèvő nyitott rèsz nem tudom hogyan helyezkedik el úgy hogy a legszebb hangot adja.
Meg ugye az is számít, hogy mekkora tèrfogata van a belső terènek, legalább is így tudom
2020. júl. 28. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!