Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy rajzot keresek a hangszóró...

Erik_szaki kérdése:

Egy rajzot keresek a hangszórómhoz, hogy milyen dobozt csináljak neki? Típus:SBX 1620/BK Gyári adatokat nem találtam.

Figyelt kérdés

Sehol nem találok leírást, hogy milyen láda való hozzá, ami engem èrdekelne az a belső kialakítása ennek.

A gyártó oldalán nem találtam róla semmit, ha valaki használt esetleg ilyen típusú hangszórót ès tud egy rajzot küldeni pl pdf-ben vagy akárhogy az most nagy segítsèg lenne.

2020. júl. 28. 00:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha elérhetőek a Thiele/Small paraméterek, akkor bármilyen tervezőprogrammal

[link]

tudsz dobozt tervezni hozzá (ha jól emlékszem, én a WinISD-vel kísérleteztem - de annak már jó pár éve).

Ahogy látom, elérhetőek:

[link]

2020. júl. 28. 00:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Ez mind szèp ès jó, de èn hallottam valami olyanról is, hogy vannak gyári doboz mèretek, nekem legfőkèpp a belső paramèterek lennènek èrdekessek, mivel eddig nem foglakoztam ilyesmivel, ezèrt a gyártó vèlemènyeire hagyatkoznèk, csak az a baj, hogy pèldául a doboz alján lèvő nyitott rèsz nem tudom hogyan helyezkedik el úgy hogy a legszebb hangot adja.

Meg ugye az is számít, hogy mekkora tèrfogata van a belső terènek, legalább is így tudom

2020. júl. 28. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!