Mit csináljak ?
Le akartam tölteni valamit a laptopomra , de töltés közben hirtelen nagyobb lett a képerny (összement az asztal , az ikonok megnőttek és az alkalmazásokon belül is ugyan ez ) nem tudom máshogy elmondani .
A válaszokat előre is köszönöm
Valószínűleg lejött valami vírus is ami kicsit megzavarta a beállításokat. Mindenképp futtass le minimum egy vírusírtást. Mondjuk Avast vagy Malwarebytes, nekem mindkettő bevált. Avastnál érdemes a rendszer indításkori ellenőrzést is lefuttatni.
Ha ez megvan és tiszta a géped jöhet a vissza állítás. A leírásodból nem értem pontosan mi történt, de a felbontást és az iknok méretét be kell állítani. Elvileg ezek után a régi lesz.
Sajnos ez ilyen, ha lejön valami extra az mellé amit szerettél volna akkor elég sok mindent be tud kutyulni.
Ilyenkor általában két járható út van. Vagy megszabadulsz az okozótól és egyesével vissza állítod a beállításokat vagy újra telepíted a gépet.
Nekem pl annak idején volt olyan ami állandóan átállította a böngészőm kereső motorját. De volt olyan is ami fél perc alatt 60 lapot nyitott meg a böngészőben mindenféle hirdetésekkel és amíg ment a gép folyamatosan nyitogatta. Nem volt a legegyszerűbb de megszabadultam tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!