Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan kell beüzemelni ezt az...

Hogyan kell beüzemelni ezt az okosòràt?

Figyelt kérdés
Természetesen sikerült ebay-en okosòràt vennem. Nem probléma az idegen nyelvű menü, már letöltöttem a qr kód olvasót amit ajánlanak, illetve az applikàciot amivel a telefonomhoz párositom, azonban a sima telenor simre kiirja hogy "csatlakoztasson valid kártyát ". Biztos érzékeli a kártyát, mert kéri a pin kódot, azt szándékosan ki is kapcsoltam, de hívást továbbra sem tudok indítani.Elkèpzelhető hogy nem fogadja el a magyarorszàgi szolgáltatòt? (Nyilván kínai, mint nagyjából minden)

2020. júl. 23. 17:18
 1/2 anonim ***** válasza:
User manual.
2020. júl. 23. 19:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, idáig eljutottam, de abban is csak az van hogy gsm sim kell,illetve legyen location rajta.
2020. júl. 23. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!