Az autórádióm leszívta az akksit, hogy lehetséges ez?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő: vettem egy JVC fejegységet, amit beraktam az autóba, mivel az előző szó szerint kifüstölt, mivel egyszer csak nem működött tovább, és az ismerősöm rádugta a telefonját tölteni, mire az kifüstölt. Több hónapig nem volt benne fejegység, majd most vettem ezt a JVC-t. Beraktam, 1 napig tökéletesen működött, majd nem kapcsolódott be. Kihúztam, bedugtam, és újból jó lett egy kisebb utazás erejéig. Amikor megint mentem az autóval már újból nem indult a rádió, de bedugva hagytam. Miután újból menni szerettem volna az autóval, nem tudtam beindítani az autót. Rá kellett bikázni az akksira, mivel teljesen leszívta a rádió valahogy. Ha valakinek van valami ötlete azt nagyon megkösznöm!2020. júl. 18. 17:03
11/12 A kérdező kommentje:
Más szokatlan jelenség nem volt. Hibátlanul működik az összes világítás, az indítással se volt soha, semmi gond. (Kivéve amikor a rádió leszívta az akksit ugyebár)
2020. júl. 18. 21:09
12/12 anonim válasza:
Nekem a gyári fej kötése eltért, így adtam a JVC fejnek egy állandó 12V-ot. Kb 4 hónapja van benne, és ha 2 hétig áll a kocsi, akkor sem szívja le az akkut a direktre kötés miatt. Nálad valami nagyon elvan kötve, mert egy direktre kötés nem ad annyi nyugalmi áramfelvételt, hogy az leszippantsa az akkut, ha hetekig nem indítod be, akkor sem. Vidd el egy autóvillamossági szakemberhez, aki megnézi neked a kötést, mert ott lesz a gubanc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!