Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az okoskarkötőhöz szükséges...

Az okoskarkötőhöz szükséges folyamatos internetkapcsolat?

Figyelt kérdés

Bocsánat, ha totál értelmetlen kérdést tettem fel, csak még sosem volt ilyen eszközöm, és ki akarom deríteni, hogy nekem való-e, mert a telefonommal csak wifit használok, és házon kívül nincs netem.

Szóval jól értem, hogy a telefonommal és a megadott applikácóval összekötettésben kell lennie? Tehát ha elmegyek sétálni és a lépéseket akarom számoltatni, akkor magammal kell hurcolnom a telefonomat is? És a telefonnak pedig kapcsolódnia kell a nethez, hogy működjön az app? Vagy ez anélkül is működik?

2020. júl. 16. 15:50
 1/4 savanyújóska ***** válasza:
100%

Nem tudom, pontosan milyet tervezel venni, de alapvetően net nem kell, és a lépésszámláló is megy telefon nélkül, van saját belső memóriája, ami pár napig mindenképp elbírja a bejövő adatot. (Honor Band 3-am van, 2 napnyi lépést és pulzust biztosan elbír)

A telefonnal Bluetoothon kommunikál, és azon intéz mindent, net max a telefonnak kell. Illetve ha nincs beépített GPS, akkor pl. futóedzéshez kellhet a telefon.

2020. júl. 16. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Bőven elég, ha néha van net, és a telefonnak se kell mindig a közelben lennie. Én pl. elmentem egy napra a Balcsira teló nélkül (nem tudtam volna biztonságos helyre tenni). Este szépen átszinkronizálta a karkötő az aznapi lépés- és pulzusadatokat a telóra. Ez a MI Band 3-ra vonatkozik, de gondolom a többi is hasonló.
2020. júl. 16. 15:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja igen, GPS az MI Band 3-ban sincs és szerintem az újabb verziókban sem. Tehát ha helyadatot akarsz, akkor a telefont is vinned kell, és a GPS az akkut is eszi rendesen (az enyém olyan 5-6 órát bír bekapcsolt GPS-szel).
2020. júl. 16. 15:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. júl. 31. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!