Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Akik nemrég szereltettek be...

Akik nemrég szereltettek be légkondit mennyibe került mindennel együtt?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy valahol csak úgy lehet megvásárolni hogy van papír róla hogy a szerelő meg fogja csinálni? Ilyen bonyolult lenne összerakni otthon magamnak? Nyilván nem egy ikeás bútor de amiket hallottam hogy 100e a beszerelés meg hasonlóak azért kicsit sokallom
2020. júl. 15. 10:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Képesités szakértelem kell hozzá hűtőközeg spéci eszköz stb, annyit kérnek szezonban amennyit akarnak .
2020. júl. 15. 10:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
240 ezer volt, készülék, felszerelés és hűtőközeggel együtt. Mindez december elején. Klímát télen kell venni, máskor nem jön ki a szerelő, mert túlterheltek.
2020. júl. 15. 11:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
240 ezer volt a készülék, összesen pedig 300 körülre jött ki beszereléssel együtt. Drága klíma, de inverteres, nekünk hűteni-fűteni kell vele.
2020. júl. 15. 11:57
 4/8 Mansour ***** válasza:
22%
Legyetek környezettudatosak, ne használjatok légkondit!
2020. júl. 15. 12:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"de amiket hallottam hogy 100e a beszerelés meg hasonlóak "

Kérsz árajánlatot előtte, akár több helyről, aztán válogatsz a neked megfelelőből.

2020. júl. 15. 14:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 30 ezer volt a két klíma beszerelése. Igaz, én már előre megterveztem mindent, ki volt minden fúrva, be voltak húzva, kismegszakítóra bekötve a kábelek. De a beltériket és a kültériket fel kellett szerelni, be kellett csövezni, levákuumozni, öszzekötni, stb.

Te is köthetsz ilyen bizniszt. Nálam speciel kifejezetten örültek ennek, mert azt mondják, sok idő azzal megy el, hogy feltérképezik a helyszínt, és még akkor is előfordul, hogy elfúrnak egy-két vezetéket, vagy éppen nem sikerül átfúrni falat, födémet, stb. Én már minden baki lehetőséget felmértem, és előkészítettem a terepet, így gyorsan haladtak, kb 2 óra alatt kész volt minden. Természetesen a helyszín se mindegy, nyomvonal, csőhossz, kültéri elhelyezés, stb.

2020. júl. 15. 15:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A klíma árán felül 60-70 ezer forinttal lehet számolni, ebben ~3m csövezés van a kültéri és a beltéri között, ha több kell, méterenként 6-8 ezer forint. Ha nem értesz hozzá, akkor a klimásoknak az a legjobb, ha mindent ők csinálnak. Pl. kifúrod a lyukat a falon a csövezésnek, de a beltéri felé lejt, az gáz, stb. 100.000 forint az rablás, vagy bonyolult munka, sok méter csővel.
2020. júl. 16. 05:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"100.000 forint az rablás, vagy bonyolult munka, sok méter csővel."

Nálam ez utóbbi lett volna. Pl. a kondenzcsöveket utólag egy hétig csináltam. Levezetve a pincébe, födémáttörés, falvésés, beágyazás, visszajavítás, tisztítónyílások. Persze, van ahol elegánsan aláraknak egy vödröt, vagy ilyesmi.

2020. júl. 17. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!