Hogyan kell másolni a kapu távirányítót?
Lehet, hogy nem kompatibilis, ezért nem tudja megtanulni.
Addig nem törlődik a régi parancs, míg az új felül nem írja, ez általában így szokott működni.
Én pont úgy tudom hogy először törölni kell (ezt nem tudom hogyan ) és aztán a régi távirányítóhoz közel parancsot adni és feltanítani az új távirányítót.
Univerzális és ugyonaz a frekvencia tartomány.
aha, asszem értem, és jól mondtam az 1-es válaszban.
nem a távirányítót kell másolni hanem az új távirányítót fel kell tanítani a kapumozgató vezérlőjében.
Nem tudom milyen vezérlő az, de ha minden igaz van valami "menüje" amibe belépve tudod a távirányítók jeleit betanítani, hogy az "A" és a "B" gomba mit csináljon (teljes nyitás, kiskapu funkció, stb.). Ezt a kapumozgató vezérlőjének dokumentiációjában találod.
Általában a tanítás úgy működik, hogy belépsz a betanítás menübe, kiválasztod a funkciót amit szeretnél tanítani és megnyomod a távirányítón a gombot amihez társítani akarod a funkciót.
de mondom mégegyszer a kapumozgató vezérlőjének leírásában van ez leírva.
"Én pont úgy tudom hogy először törölni kell"
Én meg úgy tudom, hogy elolvasom a leírását és abból megtudom. Ha angolul van és nem érted, az is megoldható.
De ez nyilván két különböző lehetőség:
- Vannak tanítható távkapcsolók is.
- Van lehetőség a vevőegység tanítására is.
Gondolod, hogy mi látjuk a kezelési utasítását, típusát, linkjét, bármit.
Ezen információk a te birtokodban vannak, látnokok itt nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!