Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nagyon nagy hülyeséget csinált...

Nagyon nagy hülyeséget csináltam,bajom lehet belőle?

Figyelt kérdés
Szóval van egy oldal aminek az a neve hogy writeaprisoner.com aminek az a lényege hogy amerikai raboknak lehet írni. A regisztrációnál kért egy címet (ország,város, kerület utca,házszám) ugye en internetről írtam egynek így úgy gondoltam felesleges a cím megadása így egy kitalált címet adtam meg. Utánanéztem és nem létezik pont az a cím . Viszont azt láttam hogy ha a kerületet kicseréln3nk akkor létezne, és azt olvastam hogy azt csinálják a postánál,hogy nem számít ha rosszul írod a kerületet, ha létezik az a budapesti cím, és mi van akkor ha az a rab visszaír és egy másik címre küldik ki? Nagyon félek!

2020. júl. 12. 09:42
 1/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:
90%

Az igaz, hogy hülyeségekkel töltötted az időd, de azért beszarni nem kell.

Felejtsd el és legközelebb találj ki értelmesebb elfoglaltságot!

2020. júl. 12. 09:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Akihez megérkezik, annak lesz egy jó sztorija :DD
2020. júl. 12. 12:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi van, ha valaki más kapja meg a rab válaszát? Semmi.
2020. júl. 12. 12:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
miért nem a belügyminisztréium címét adtad meg? :D
2020. júl. 12. 13:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! Már nem görcsöl a gyomrom az idegességtől, és nem a torkomban dobog a szívem! :D
2020. júl. 14. 22:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!