Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért megy tönkre minden...

Miért megy tönkre minden fülhallgatóm???

Figyelt kérdés

Rettenetesen vigyázok rájuk, nagyon figyelek, hogy ne törjenek meg, soha nem hajtogatom őket, használatban se, csak lazán feltekerem, és ügyelek rá, hogy a töve egyenes maradjon, meg ilyesmik, de mégis, egy csomó tönkremegy, pedig nem olcsót veszünk, hanem jó márkát, és drágán!

Olyan sírhatnékom van, ez a mostani is kb 2+ hónapja van meg, és az egyik fele ma felmondta a szolgálatot, és néhány pózban elvékonyodik a hang a másikban is.

Mi ez???

2020. júl. 8. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél drágát olyan helyen, ahol egyszerű a gariztatás. :) Nekem media marktban vett fülhallgatóm volt, 4k ft-s "jbl" elég játék kategória a 15-20 ezresekhez képest, de fél év gari volt rájuk, ha meghalt akk nem szenvedtek vele, adtak egy másikat :) 3x cseréltem ki, de én nem vigyáztam rájuk.
2020. júl. 8. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is JBL-t használok.

Most ilyen van:

[link]

Kb. 1 éves, napi 8-10 órát használom, a munkám miatt nem is nagyon tudok rá vigyázni.

Előtte ilyen volt:

[link]

1,5 évet bírt ki.

Régen én is drágákat vettem, és 2-3 havonta dobáltam ki. Most ez a két JBL bevált. Kb. egyforma. Igazából azt se tudom, hogy mitől T110 az egyik, és mitől T160 a másik.

2020. júl. 8. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is JBL van (Media Marktból), ugyanaz, mint a 2-esnek és már vagy 2 éve bírja, pedig nem vigyázok rá igazán, csak bedobom a táskámba, legutóbb szét is ázott benne. Szorosan feltekerni vagy ilyesmiket azért én se szoktam. Szóval megvettem egy viszonylag olcsót, mert nekem is elegem volt már, hogy úgyis elromlik, nekem mindig elnémul az egyik felük, és elkönyveltem fogyó eszközként a fülest... Ez viszont már jó régóta nem romlott el, bár már felváltva használom egy vezeték nélkülivel, de azért gyakran.
2020. júl. 8. 19:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben voltam. Igazából nem a kábel és a csatlakozó törik el, hanem a fülzsír tömíti el a kis rácsot és azért szól az egyik fele halkabban. Akármennyire is ápolt vagy, huzamosabb használat közben sok fülzsír termelődik.

Nekem az a megoldás, hogy kontaktlencse folyadékot cseppentek a rácsra, kicsit megkapargatom, majd hagyom egy éjszakára száradni.

2020. júl. 8. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Vegyèl olyant amilyenek szőtt kábel burka van hasonló mint a vasalókè
2020. júl. 9. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!