Huawei watch GT-vel lehet valamit kezdeni ebben az esetben?
2 hete vásároltam az eszközt, azóta folyamatosan azt tapasztalom, hogy:
ha a háttérben futó alkalmazások közül kilövöm a Helth alkalmazást, akkor automatikusan lecsatlakozik az óra a telefonomról.
Ha háttérben futó alkalmazásokból nem lövöm ki és ott hagyom, akkor fenn marad, amíg jónak látja.
A bluetooth kapcsolat változatlan, az alkalmazás fut a háttéren, még is ha ránézek az órára 1-1,5 órán belül, akkor le van csatlakozva.
Lényegében az alapfunkcióját nem tudja teljesíteni, amire ki van találva.
Lehet kezdeni ezzel a problémával valamit?
Az órával lehet baj, vagy nmaga a Huawei alkalmazás egy rakat...?
Milyen telefon? Mert én a Samsunggal A50-el sokat szívtam mire aranylag stabil lett a kapcsolat, és automatikusan vissza is csatlakozzon az óramiután pl kivittem a szemetet. HuaweiP9-el nem volt ilyen gond.
A Healt alkalmazáson kívül a bluetooth kapcsolatoknál is meg kell lennie az órának. Az nem mindig állítódik be a Healt alkalmazásban való párosítás után.
A telefon Xiaomi Redmi Note 8T.
Valóban, bluetooth-on a párosított eszközöknél annak ellenére se jelenik meg az óra, hogy jelen pillanatban is össze van kötve bluetooth-al.
Ezt hogyan lehet beállítani? Hiába kerestetem, frissítem, nem fobja ki, még is folyamatosan össze van kötve.
Lehetséges hogy ez jelenthetné a megoldást.
Azt hogy érted, hogy " régi Healt programokat próbálgattam".
Nyilván amit aktuálisan le tudok tölteni a Play áruházból, az a legaktuálisabb frissítés.
Esetleg valahonnan le tudtál tölteni régebbi APK-t az alkalmazáshoz, és külső forrásként feltelepíteni?
Fen vann a neten a legtöbb népszerű program régi verziója is
Én kézi beállítást adtam az alkalmazásindítás menü alatt a HEALTH-nek.
Engedtem a háttérben való futást, stb-t
Azóta gond nélkül "magától" csatlakozik, ha a közelben van a telefon és az óra.
(Mate 20 Pro + Huawei Watch 2)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!