Jó ez a fényképezőgép? Fuji Finepix AX200
2010. aug. 2. 14:22
1/5 anonim válasza:
Üdv! Nemtudok válaszolni a kérdésedre, mert nincs róla tapasztalatom, de én is ezt néztem ki magamnak! Szerintem jobb mint egy hasonló árért kapható Sony vagy Samsung.
Már csak az optikai zoom miatt is mert ez ugye 5× de átlagban 3×at kapsz ennyi pénzért.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen nekem is ez keltette fel a figyelmemet. A zomm és az ára. Most néztem csak aug.3.áig van ez az akció és a legolcsóbb helyen is 22.000Ft.
2010. aug. 2. 14:48
3/5 anonim válasza:
hol tart csak aug. 3-ig az akció?
4/5 A kérdező kommentje:
A kisalföld újságban volt ez a hírdetés. Amúgy a Saturnban volt. Tegnap megvettem és sztem ennyi pénzért faxa ez a gép. Elég sok funkciója van.
SanDisc sdhc kártyát vettem 4gb osat, kingstont nem árultak, de erre a kártyára 10év gari van úgyhogy sztem az is jó.
2010. aug. 3. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!