Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért akad a Youtub videó?

Miért akad a Youtub videó?

Figyelt kérdés

Hp 655 laptop akad a videó csak 360 ban megy akadás nélkül, HD ben akad, megáll.,

Win 10 pro van rajta,de volt Enterprise is akkor is akadt. az internetsebesség,jó.

Miért lehet?

Adatokat nem tudok csak annyit HP 655 így már bízom benne be lehet azonosítani.

Előre is köszönöm.

2020. júl. 5. 09:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Itt leméred az internet sebességét: [link] ?

Go-ra kell nyomni, majd várni amíg mér. A download mbps és az upload mbps érdekelne.

2020. júl. 5. 09:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Ping

13

ms

Download

10,00

Mbit/s

Upload

1,89

Mbit/s

2020. júl. 5. 09:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez a 10mbps 10 éve is "gyenge" volt, szerintem titeket jól átba**tak, vagy ezer éves csomagban vagytok, és csak keresik a pénzt rajtatok.

Bár az is tény, hogy harmatgyenge, régi alsó-kategóriás gép, de azért a sima HD-val bőven bírnia kellene, mert ~7.5mbps kell 720p60FPS-hez.

Drivereket frissíts, ha nincs akkor telepíts. Nézd meg, hogy nem-e pörgeti valami a netet, vagy a procit a háttérben.

2020. júl. 5. 11:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van olyan laptopom, amiben ilyen processzor van, azért akad, mert lassú a processzora.

Ha csak 1 oldal van megnyitva a Youtube videoval, akkot kell menjen 720pben, nekem úgy működik.

Esetleg megpróbálhatod SmTube-al, az Smplayer is kell hozzá.

2020. júl. 5. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!