Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Adott egy Stihl e220 típusú...

Adott egy Stihl e220 típusú motorfűrész. Munka közben megállt és most nem csinál semmit. Elektromos. Hol induljak keresni a hibát? Szénkefe?

Figyelt kérdés

2020. júl. 4. 10:11
 1/1 anonim válasza:
100%

Attól függ milyen sűrűn használod a gépet!

Ha sűrűn, akkor nem csoda ha elkopott a szénkefe, de az is lehet hogy tekercselés kell neki, nem tudni.

Utóbbi jóval drágább művelet, akkor már mindegy, ha veszel belőle egy úh fűrészt, ha még teszel is hozzá.

Bár én inkább benzinest ajánlanék STIHL-be, 171-est, vagy 181-est, ha otthoni, alkalmi favágásra használod.

Az elektromos fűrészeket részben emiatt a hiba miatt utálom, másrészt meg sok idő mire kihúzod a tyúkbelet, rádugod a hálózatra stb...

Motorost meg csak megtankolod és már nyomhatod is neki.

Volt már elektromos fűrészem (HECHT 2035), 2 hónapot alig bírt ki, pedig alig használtam.. orrból-szájból ömlött az olaj, gyengült a teljesítménye.

Ksőbb vettem egy 52köbcentis kínai gépet, ami 4 éve hű társam és 1x sem hagyott cserben.

Szóval akkor mindegy, ha motorost veszel, jobban jársz.

2020. júl. 4. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!