Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen vagy melyik testszőr...

Milyen vagy melyik testszőr nyíró gépet ajánlotok?

Figyelt kérdés

Meleg passzívként nem szép ha szőrös vagyok pedig nagyon maci típusú vagyok ami senkinek nem tetszik:(

Ezért kérdezem, hogy melyik lenne a legjobb? Vagy elég egy olcsóbb hajvágó is?

(Borotválkozni félek)

2020. jún. 21. 01:23
 1/1 anonim ***** válasza:

a hajvágó nem elég, nem szed le nullára mindent. Marad elég hosszú borosta ami talán még kiábrándítóbb mint a bekecs. És beleakad minden ruhába.

Én simán leborotváltam annó vagy villanyborotvával (ehhez hozzá kell szokni, mert a kényesebb részeken irritálhat) vagy pengével.

Aztán kipróbáldam egy Philips bodygroomert. Az jó volt, csak hamar tönkrement és nem lehetett hozzá kapni hozzá alkatrészt.

Aztán elkezdtem epilálni. kell 1 év mire elgyengülnek a szőrszálak, de sokkal jobb epilálni, mert nem kell olyan sűrűn csinálni és a visszanövő szőrnek is más a tapintása, mert nem a borotvával elvágott éles szőrt érzed hanem a frissen növő finom szőrt.

Kipróbáltam egy IPL gépet is és az is hatásos volt, nagyon sok szőr kinyírt.

Úgyhogy most az IPL által meghagyott gyenge szőrőket egy epilátorral megtolom havi 1x kb és teljesen szőrmentes vagyok. - 40F

2020. jún. 21. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!