Ózongenerátor működtetése milyen hatással van elektónikai eszközökre? pl. gépkocsi elektrónika. Védőtávolságot kell-e tartani, vagy pl. alufoliával árnyékolni?
Nem tudom, honnan találsz ki ilyeneket, ózongenerátorral fertőtlenítik a mentőautókat, kórtermeket, senkinek eszébe nem jut ilyesmi.
Elektronika rövid o betű.
Alufólia hosszú ó.
Ez az, hogy a véletlen valószínűbb, mivel ezek más esetben is "kimennek".
Meg nálam igazság szerint az úgy menne ki, hogy előbb a hiba okát vizsgálom ki, bár az is igaz, hogy a set top boxok a szolgáltató tulajdona, így azt nem nagyon vizsgálom. Ki.
Ez bennem is felmerült. Utána olvastam de nagyon nem találtam róla információt. Aztán mikor kiszemeltem az ózongenerátorom felhívtam a gyártót és ők elmondták, hogy a fertőtlenítésre használt ózon koncentrációja 2-3 ppm, ami néhány naponta 1-2 órás használatnál semmiféle kárt nem tesz az elektronikus alkatrészekben.
Én az Ozonetech-nél vásároltam: [link]
M15 modellt vettem mivel kicsi panelban lakunk, teljesen meg vagyok vele elégedve.
Ipari ózongenerátort használunk, a rezet megtámadja. Konkrétan eleszi a sárgaráz alkatrészeket.
Igaz hogy nem ózongenerátorral, hanem ionizáló sugárzással, a befújt levegő ennek hatására alakul ózonná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!