Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Karcher magasnyomású mosóba...

Karcher magasnyomású mosóba milyen olaj kell?

Figyelt kérdés
Egy K7. 20-ba szeretném lecserélni az olajat, mert mikor szétszedtem a dugattyút kosz került bele.

2020. jún. 16. 18:28
 1/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Kompresszorolaj esetleg?
2020. jún. 16. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:
talán ez: [link]
2020. jún. 16. 20:54
 3/6 A kérdező kommentje:

Karcher olajat akartam, de már nem forgalmazzák. Csak helyettesíteni lehet.. Nekem azt mondták hogy 15w40 motorolajjal jó.

De nem merek motorolajat belerakni, mert ehhez speciális olaj kell. A kompresszor olajra gondoltam én is.. mert végül is ez is dugattyús, akár csak a légkompresszor.

2020. jún. 19. 05:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja és nem mellesleg a karcher áruházban javasolták a motor olajat, mint helyettesítő olaj! Na ez a nem semmi
2020. jún. 19. 05:52
 5/6 anonim ***** válasza:

amit linkeltem a 2-es válaszban az speciális 15w 40 olvaj!

meg sem nézted mi?

minek válaszolok ha meg sem nézed?

minek válaszolnak a karchernél ha nem fogadod meg?

tegyél bele étolajat akkor!

2020. jún. 19. 10:27
 6/6 A kérdező kommentje:

Bocsi ismerem azt az olajat, olyat akartam bele venni, de a kercher-nél azt modták, már nem kapható és nem is lesz már! Azt mondták 15w40 motorolajjal tudom helyettesíteni. MOTOROLAJ, ami nem speciális olaj! De ha visszaolvasod leírtam..

Pl. hozzáteszem h pontosan náluk rendeltem alkatrészt a mosóhoz olajjal, csak közölték, h az a speciális olaj amit te is kilinkeltél már nincs és nem is lesz!

2020. jún. 19. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!