Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan lehet YouTube-ra...

Hogyan lehet YouTube-ra feltölteni úgy filmet, hogy az ne legyen letörölve copyright miatt?

Figyelt kérdés
Előre is köszi✌️

2020. jún. 16. 11:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy olyan filmet töltesz fel, ami a te tulajdonod, vagy ha nem, akkor szabadon felhasználható.
2020. jún. 16. 11:09
 2/13 A kérdező kommentje:
És azt hol találom meg a filmről, hogy szabadon felhasználható-e vagy nem?
2020. jún. 16. 11:12
 3/13 A kérdező kommentje:
És ezeket nem lehet kijátszani valamilyen vízjellel?
2020. jún. 16. 11:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

ha sikerült is kijátszani, és elérni a bevételszerzéshez szükséges feliratkozót, és nézési időt, akkor valós személyek fogják ellenőrizni a fiókod, és letiltják mint a pinty.

Ha nem tiltják se használhatod bevételszerzésre, max arra jó hogy feliratkozókat szerezz.

2020. jún. 16. 11:22
 5/13 A kérdező kommentje:

Erre a valós ember által való ellenőrzésre így is úgy is sor kerül?

Úgy értem, hogy ezt mindenkinél ellenőrzik, vagy csak azoknál, akik valmilyen szabályt megszegtek?

2020. jún. 16. 11:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
igen, ha elérted az 1000feliratkozót, és a 4000óra nézési időt, automatikusan átnézi valaki a youtubetol a fiókod, és ha oké minden, mehet a bevételszerzés.
2020. jún. 16. 11:33
 7/13 A kérdező kommentje:

Tehát elérem ezeket a kritéiumokat pl. játékvideókkal, majd átnézik. Ezután jelentős ismertségig nem foglalkoznak a csatornámmal, igaz?

Nyílván tudom, hogy a levédetett filmeket ezután is letiltják, de a szabadon használható filmeket feltöltheten?

Találtam egy oldalt ahol ezeket gyűjtik össze.

2020. jún. 16. 11:39
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

sokszázerzes feliratkozó táborral, sokmilliós megtekintéssel renelkező csatornákat törölnek szó nélkül.

olyanokat aki a saját. anyagukat teszik közzé csak volt benne 1-2 az irányelvekbe. ütköző tartalom.

ha te nem a saját tartalmadat töltöd fel elég hamar törölni fogják a fiókodat.

2020. jún. 16. 11:59
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"Találtam egy oldalt ahol ezeket gyűjtik össze."

Ott jó helyen vannak, nem kell még máshová is feltöltened.

2020. jún. 16. 12:48
 10/13 anonim ***** válasza:
elváltoztatod a hangot, a képet (mondjuk legyen pixeles az egész), és voilá. de úgy meg nem sok értelme van.
2020. jún. 16. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!