JBL-t vettem 12-ért. Semmi baj nincs vele, tökéletesen funkcionál :)
2020. jún. 15. 16:41
3/8 anonim válasza:
Nekem Sony WH CH500 van 2 éve, meg vagyok vele elégedve.
2020. jún. 15. 17:00
4/8 anonim válasza:
Használj vezetékeset! A bluetooth rádióhullámokkal működik, és amíg hallgatod, folyamatosan süti az agyadat! Akárcsak a mobil teló.
2020. jún. 20. 00:24
5/8 Hozé don Padrafos válasza:
Kinézetre vagy hallgatásra legyen jó minőségű? Én még nem hallottam jót se olcsón se drágán bluetoothosban. Infrás vagy más rádiófrekis, ami nem tömörít, abból vannak jók. De vezetékesből is ritka, ami visszaadja legalább a teljes hangsávot, és nem dobozhangú. Pedig ez lenne az alap. Akkor még nem beszéltünk a különböző hangok egymásra hatásától. Azt szokták mondani, hogy a zene "rétegzett", vagy egybefolyik, lapos. Az a jó, ha a membrán minél merevebb és minél könnyebb. Ha az egyik hang meggörbíti, az a másik hangot amplitúdóban modulálhatja, és ettől nem lesz rétegzett a hangzás, minden egy nagy masszává alakul, hasfájdító fejfájdító ilyet sokáig hallgatni. A membránnak csak előre hátra szabad mozognia deformálódás nélkül, és ettől különválnak a hangszerek, mintha körülötted szólnának a térben. Válassz egy szén nanocsöves membránosat pl nekem JVC van, és 15 körül vettem. Utcai kategória, de ár érték arányban nagyon jó.
2020. jún. 20. 08:47
6/8 Driizz válasza:
Tronsmart Spunky Beads kb 7000-ért vettem aliexpressen, simán veri a 40 ezres samsungot. nézz utána, nagyon jó kis kütyü. ( ez olyen fülbedugos kis bizgentyű. ha fejhallgatóra gondoltál, akkor pedig ajánlom a bluedio termékeket, szintén aliexpressről )
2020. jún. 22. 07:23
7/8 Borisz42 válasza:
Én egy hónapja használom a Gearbest-ről rendelt KZ S1 névre hallgató fülesemet kb 10 ezer Ft-ért (26 USD) és abszolút meg vagyok vele elégedve. Egész jó a hívás minősége is. Lényegében semmilyen késleltetése nincsen alapból, de van rajta külön mód ami ténylegesen közel nullára csökkenti (cserébe egy kicsit hamarabb lemerül ilyenkor). Hangminőségre nekem nincsen panaszom, egy jobbfajta 5-6 ezer forintos vezetékes füles minőségét hozza.
Én abban a filozófiában vettem hogy 2-3 év múlva úgy is elvesztem, vagy lesz sokkal jobb ajánlat ugyanennyiért és majd amiatt veszek másikat. Bőven megüti azt a szintet hogy élvezni tudj bármilyen zenét vele, én innentől kicsit feleslegesnek is érezném többet szánni rá.
2020. jún. 22. 12:08
8/8 Csizmazia István válasza:
Nem rég vettem az interneten.
2 órát bír kb. Az ára 6000 ft körül volt. Munkahelyre tökéletes, mert diszkrét, és nem lóg kábel sem az ember füléból. Gyorsan fel lehet tölteni.
Eleve 2 párat rendeltem, így akár folyamatosan is lehet hallgatni.
Nem zörög, tisztán szól, persze nem egy felső kategórias. A célnak megfelel. Munkahelyre, sportoláshoz kiváló.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!