Mitol Katog az akumlator meleti relè?
Figyelt kérdés
Ktm sxf 450 nèl inditas kozben katan a rele.benyomom az onindito gombot kattan egyet elengedem ujbol kattan.ez mitol lehet?#KTM #Katog
2020. jún. 14. 15:04
A kérdező szavazást indított:
Rele
Akumlator
Onindito
Katog
4 szavazat
2/14 A kérdező kommentje:
Csak kattan 1et mikor menyomom az önindítò gombot
2020. jún. 14. 16:10
3/14 Szirty válasza:
Szerintem attól kattan hogy megnyomod a gombot.
4/14 anonim válasza:
Mivel az indítógomb valószínűleg nem bírná ki az önindító behúzótekercsének az áramát, meg van relézve. Ez általános szokás.
Egy autóban is a fényszórótól a kürtig minden meg van relézve.
5/14 Szervizmérnök úr válasza:
Így nem leszünk jóban, két okból sem:
1. Nyilván te sem írod, hogy ez egy régebben is így volt vagy új "probléma", csak sejteni lehet, hogy nem új dolog.
2. Szarba sem nézed Anyám nyelvét.
6/14 anonim válasza:
A relé meghúzáskor és elejtéskor is kattanó hangot ad, talán ezt lehet hallani.
"Katog" miért nagy K és miért nem két t?
Egy hatszavas kérdésben négy szó hibásan van írva, ilyen pocsék helyesírást már rég láttam, ez szégyen.
7/14 anonim válasza:
#5 ezen már fenn sem akadok, a kérdések némelyikéhez debil - magyar szótár kell.
8/14 anonim válasza:
Katog-ot nem ismerem,de rá szavaztam.
Úgy látom esélyes.
9/14 A kérdező kommentje:
Hàt ez nagy segitsèg volt.
2020. jún. 14. 23:40
10/14 anonim válasza:
Szerintem, ennek a Humor kategóriában lenne a helye. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!